HŽPP
VAŽNA OBAVIJEST:

Zatvara se pruga Deanovec – Popovača

Jesen na Bilogori

21. i 22. rujna upoznajte bogatu ponudu bilogorskog kraja

Ovogodišnja 7. manifestacija Jesen na Bilogori održavat će se 21. i 22. rujna 2024. na Vidikovcu iznad Velikog Trojstva.

Zahvaljujući trudu i volji dviju obitelji Đurđević i Bačak manifestacija Jesen na Bilogori pokrenuta je 2017. radi promocije vlastitih proizvoda. S obzirom da je manifestacija svake godine okupljala sve veći broj gostiju i izlagača, uz podršku Općine Veliko Trojstvo, Turističke zajednice Bilogora-Bjelovar i lokalnih volontera manifestacija je namijenjena široj publici te povezivanju kupaca i ostalih proizvođača, pružajući posjetiteljima jedinstvenu priliku za upoznavanje s bogatstvom bilogorskog kraja.

Jesen na Bilogori posjetiteljima nudi različite aktivnosti poput hodanja, vožnje biciklom i jahanja, uz proizvode lokalnih proizvođača. Ove godine poseban se naglasak stavlja na izlagače iz OPG-ova i domaće radinosti te obrta lokalnih proizvođača iz Velikog Trojstva i okolnih mjesta, koji će svojom autentičnošću, kvalitetnim domaćim proizvodima i rukotvorinama znatno obogatiti ponudu te pridonijeti stvaranju toploga domaćeg ozračja.

Pozivamo vas da na ovu manifestaciju otputujete vlakom uz 40 % popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Popust se može koristiti od 21. do 23. rujna 2024. za kupnju povratnih karata do stajališta Veliko Trojstvo i natrag, a popust mogu koristiti i slovenski državljani.

Prilikom kupnje karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora. Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km.

Više informacija potražite na web stranici i Facebook-u.