HŽPP

Burza malih vlakova i autića

19. listopada otputujte u Viroviticu i povedite djecu na izložbu

U Virovitici će se 19. listopada 2024.od 9.00 do 17.00 sati na šetnici ispred Gimnazije Petra Preradovića održavati još jedna Burza malih vlakova i autića, čime se na atraktivan i zanimljiv način promovira željeznica kroz igru, zabavu i natjecanja. Radi se o jedinstvenoj izložbi u ovom dijelu Europe na kojoj su svoje mjesto pronašle makete vlakova, tramvaja, automobila, autobusa, helikoptera, tenkova i ostalog. Nakon sajma i utrke autića na daljinsko upravljanje na šetnici, u kolodvoru Virovitica od 17.00 do 19.00 sati bit će održana izložba malih vlakova.  

Ovu zanimljivu izložbu i turističku atrakciju za male i velike posjetitelje prepoznali su Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia, a izložbi je dodijeljena nacionalna godišnja nagrada Simply the best u kategoriji Kultura – zbirke i izložbe. Izložba se održava pod pokroviteljstvom Virovitičko podravske županije, Grada Virovitice te TZ Virovitice.

Pozivamo vas da na izložbu otputujete uz 40% popusta u 2. razredu redovnih vlakova.

Popust se može koristiti 19. listopada 2024. za kupnju povratnih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do Virovitice i natrag.

Prilikom kupnje karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na informacijskom pultu na mjestu održavanja izložbe u kolodvoru Virovitica.  

Popust se ne može ostvariti na udaljenostima kraćim od 25 km.

Više informacija možete pronaći ovdje